Kerstmarkt Willemsoord 14 december

Zoals menigeen van jullie wel weet was het twijfelachtig of de kerstmarkt dit jaar wel door zou gaan. De huidige organisatie, die het uitermate goed gedaan heeft, gaf te kennen ermee te willen stoppen en opvolging was moeilijk te vinden. Wat zou het jammer zijn dat zo’n fantastische kerstmarkt er niet meer zou zijn. Daarom hebben wij, Feestvereniging Willemsoord e.o., de koppen bij elkaar gestoken en besloten dit op ons te nemen. Het is tenslotte iets moois wat door vrijwilligers is opgezet, en mooi is voor het dorp. Daarbij is het een mooie gelegenheid om uw bedrijf of vereniging te kunnen profileren op één van de meest knusse kerstmarkten in de omgeving.

Een andere organisatie brengt natuurlijk veranderingen met zich mee waardoor we verwachten dat kerstmarkt aantrekkelijker wordt voor een breder publiek en meerdere partijen. Middels deze informatiebrief willen we een ieder graag op de hoogte brengen van de grootste veranderingen.

In tegenstelling tot voorgaande edities, waarbij iedere marktkraamhouder zelf zorg moest dragen voor een kraam, zal dit jaar de Feestvereniging deze zorg op zich nemen. Op deze manier ontzorgen we iedereen van het gedoe voor het regelen van een kraam en creëren we een eenheid waardoor de kerstmarkt een nog mooiere uitstraling krijgt. Deze nieuwe opzet houdt ook in dat iedere kraamhouder een bijdrage zal moeten doen om op de kerstmarkt te kunnen staan. Het bijdrage is afhankelijk de grootte van de marktkraam die u denkt nodig te hebben. Voor één marktkraam van vier meter betaald u €25,- en voor één kraam van twee meter betaald u €12,50. Het benodigde aantal meters kunt u opgeven in het opgaveformulier.

Om de kerstmarkt voor verschillende partijen aantrekkelijker te maken, verlengen we openingstijden. Komende editie gaan we eerder starten en later sluiten. We gaan starten om 16:00 uur en sluiten de kerstmarkt rond de klok van 20:00 uur. Hiermee wordt totale duur met een uur verlengd wat hopelijk resulteert in meer belangstellenden. We willen proberen geen dubbele verkoop te hebben op de kerstmarkt en vragen iedereen daarom op voorhand aan te geven wat een ieder wil verkopen. In tegenstelling tot voorgaande edities is de verkoop van zwak alcoholische dranken, frisdranken, koffie en thee voorbehouden aan de Feestvereniging maar in overleg is veel mogelijk. Ook kijken we nog naar eventuele aanvulling voor de kerstmarkt om op deze manier meer belangstellenden richting de kerstmarkt van Willemsoord te trekken.

Daarnaast zal de Feestvereniging zorgdragen voor de aankleding rondom de kerstmarkt. Denk hierbij aan een levende kerststal, kerstbomen, vuurkorven, (achtergrond)muziek, etc. Ook zal er een programma in de kerk zijn. Hoe we dit precies in zullen kleden zal later gecommuniceerd worden.

Wij hopen op een grote opkomst qua stands. Wij hebben een groot netwerk qua social media en zullen het ook groot uitstallen. Zo zullen we proberen de kerstmarkt in Willemsoord nog meer op de kaart te zetten als dat het al stond. Met elkaar, voor elkaar!

Bent u net als ons erg enthousiast geworden voor de kerstmarkt van 2019? Schrijf u dan vóór vrijdag 1 november in via deze link. Dan wordt u al eerste ingedeeld op de kerstmarkt van 2019. Na 1 november gaan we ook actief op zoek naar andere partijen om de kerstmarkt eventueel uit te breiden. Lukt het inschrijven via de link niet, is een reactie op deze mail met daarin onderstaande gegevens is ook voldoende.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met één van de onderstaande personen.

Met feestelijke groet,

namens de Feestvereniging Willemsoord e.o.

Alberto Schipper |06-30737404
Erwin Schaap |06-12314939
Bert Kruithof |06-42367028