Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op alle donderdagen in augustus 2019 zijn er workshops georganiseerd in Et Kloniehuus te Willemsoord om het koloniedorp te schetsen. De kerk, woonhuizen, boerderijen, maar ook natuurlijke elementen zoals kolonie-erven, houtsingels en bomenlanen. Kom ook meedoen en beleef zo het heden en verleden van de kolonie op een intense manier.

Startpunt
Elke donderdag om 10.30 uur start de workshop in Multifunctioneel Centrum Et Kloniehuus met koffie en thee en een korte film over het ontstaan van de kolonie Willemsoord. Daarna wordt er een mooi plekje opgezocht, lopend of met eigen fiets of auto. Er wordt doorgewerkt tot 15.00 uur. Dan gaan de deelnemers terug naar ET Kloniehuus om het werk gezamenlijk te bekijken. Een deel van het werk kan daar geƫxposeerd worden gedurende de maand augustus.

Wie kan er meedoen
De workshop is zowel voor beginners als gevorderden. Er is voor wie dat wil professionele begeleiding. Deelnemers zorgen zelf voor hun eigen teken- en schildermateriaal. Er is een beperkte voorraad teken- en schilderbenodigdheden aanwezig, die tegen betaling kan worden aangekocht. Verder is een inklapbaar stoeltje handig om mee te nemen of een veldezel. Zorg ook voor een eigen lunchpakket. Aan het volgen van de workshops zelf zijn geen kosten verbonden.

Informatie
Op de website www.mfcwillemsoord.nl staat actuele informatie. Ook de facebookpagina wordt bijgewerkt: facebook.com/koloniewillemsoordinschetsen. Voor alle vragen (ook over het materiaal) kunt u terecht bij: info@rietjeveltkamp.nl of tel.: 0521 857735.