Exporteer als KML voor Google Earth/Google MapsOpen standalone kaart in volledige scherm modusMaak een QR code afbeelding voor een stand-alone kaart in volledige scherm modusExporteer als GeoJSONExporteer als GeoRSS
Contact

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Contact: 52.848752, 6.104635

Alle Weldadige Oorden

U kunt rechtstreeks contact opnemen met één van de Weldadige Oorden via de informatie op bovenstaande kaart. De contactgegevens van de Stichting Weldadig Oord treft u hieronder aan.

Over ons:

Het gebied van de Vrije Koloniën van de Maatschappij van Weldadigheid heeft een bijzondere geschiedenis met een uniek verhaal. Deze geschiedenis is zo bijzonder dat ons gebied, samen met de andere koloniën van de Maatschappij van Weldadigheid, genomineerd is voor Unesco Wereld Erfgoed. Wij vertellen u het verhaal in de door ons uitgegeven kolonieroman “Vrij in de Kolonie”. De karakters uit dit boek zijn de virtuele gidsen voor de bezoekers aan ons gebied.

Het prachtige gebied van De Vrije Koloniën wordt begrensd door drie nationale parken. Naast de beleving van de rijke historie kunt u genieten van een overweldigende natuur.

Wij ontvangen u graag in één van onze Weldadige Oorden en bieden u een onvergetelijke één- of meerdaagse belevenis in en rond de Vrije Koloniën.

Contactgegevens

J.H. van Woldastraat 3
8384 DC Wilhelminaoord
06-12790018
info@weldadigoord.nl